Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) se v nekonečném seriálu Ulice objevuje od samotného startu v roce 2005. Seriálová Tereza Jordánová dnes slaví šestadvacáté narozeniny a od té doby, co ji diváci vídají na televizních obrazovkách, prošla různými proměnami.

Patricie v průběhu let měnila účesy i barvy vlasů a především postupně nabírala kila. Ze štíhlé teenagerky tak vyrostla mladá boubelka, která se drží tmavší barvy vlasů.

„Já si myslím, že člověk potřebuje správný moment, kdy si řekne, že do toho půjde. Určitě tomu nepomůže nátlak okolí, člověk se musí zdravě naštvat a říct si: ’Už toho mám dost,’ a začít něco dělat,“ řekla před časem Super.cz herečka.

Pokud si ale Solaříkovou vzal do parády šikovný fotograf, nejenže vypadala opravdu hodně sexy, ale také mnohem méně oplácaněji. Patrné to bylo zejména v kalendářích Psí život, ve kterých každoročně kromě Solaříkové pózují také další protagonisté Ulice a dalších seriálů.

Reklama

Další články

Načítám