Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Kateřinou Průšovou (40) jsme se potkali ve Špindlerově Mlýně, kde doplňovala svoji výbavu na hory. Měla to vlastně jako opožděný narozeninový dárek, neboť narozeniny slavila 1. prosince. A při našem rozhovoru nás překvapila tím, jak to vlastně s oslavou narozenin má.

"Doufám, že Vánoce už budou na sněhu, bude chumelit a bude to příjemné. Už proto, že letos chci opravdu trávit svátky na horách. Měli bychom být s rodinou v Jeseníkách, v lázních. Takže to bude pohodička a relax, a kdyby sníh nebyl, tak si dáme aspoň bahenní koupele," má připravenou alternativu Katka.

Na Vánoce už je jinak připravená. "Já jsem kuchta domácí, cukroví mám napečeno, a pokud jde o výzdobu, u nás už všechno září od 1. prosince, kdy jsem narozená, a máme tradici, že se na moje narozeniny zdobí strom. Ten samozřejmě nevydrží a uschne, takže se někdy kolem 18. prosince mění, protože už na něm není žádné jehličí a popadají i koule," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám