Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že i kniha knih Bible se musí pokorně krčit v koutě a stydět se před jeho výtvorem. Kuchařka Ládi Hrušky (46), která nedávno pokořila veškeré myslitelné hranice, když překonala tři sta tisíc prodaných výtisků, televiznímu experimentátorovi vydělala už na nový byt v Praze (zprávy o výdělku šesti miliónů, které se lze někde dočíst, jsou ale úplně z cesty). A teď už si tenhle sympatický panáček s klóbrcem na hlavě může na účtu dělat místo na dalších pár miliónů!

Jak Super.cz zjistil, tento diváky nejmilovanější a kuchaři nejnenáviděnější „vařič“ republiky chystá druhý díl svého skvostného díla, které je plně složené z receptů, jež mu diváci televize Nova posílají do redakce. „V březnu nebo nejpozději v dubnu vyjde druhý díl,“ dozvěděli jsme se od dobře informovaného zdroje. Oficiálně jde o informaci, ke které se nikdo nikdy hlásit nebude, a je to zcela logické, protože ani Nova, ani vydavatelství nechtějí touto zprávou poškodit pořád extrémně dobře fungující prodej prvního dílu.

Jestli to takhle půjde dál, do konce příštího roku bude mít kuchařka dílů už osm a ti, co zasvětili svůj život nenávisti vůči Láďovi Hruškovi, budou mít aspoň na co nadávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám