Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelé nových talentů by měli zbystřit! Příští rok na podzim se Nova rozhodla na televizní obrazovky znovu přivést „neotřelou“ pěveckou show SuperStar. Oblíbený formát pro diváky, které baví, jak se ze skoro kvákajících neviňátek postupem času stávají protřelí pěvečtí profesionálové, se příští rok vrací po dvou letech. Smůlu mají ale ti, kteří se těšili na to, že pořad znovu zachrání Leoš Mareš (47). Ten totiž dal Nově košem!

Bude to opět velká show plná efektů, ale kdo ji bude moderovat, dnes vůbec není jisté. Po menším fiasku s manželkou Míry Hejdy Zorkou, která je sice hrozně hodná a hezká, ale po moderátorské stránce jí poslední SuperStar prostě nesedla a dneska si už na její výkon raději nikdo ani nevzpomíná, se nejsledovanější česká stanice rozhodla vsadit na svůj osvědčený triumf a oslovila Leoše Mareše.

Ten sice na nějaký čas přeběhl na Primu, kde se loni objevil v Talentu, ale letos opět Nově odmoderoval Hlas ČeskoSlovenska, takže by se mohlo zdát, že je prakticky ruka v rukávě a poté, co pěvecké soutěži v souboji o přízeň diváků s přehledem už třikrát pomohl uspět (v roce 2006 sám, v roce 2009 s Adelou Banášovou a o dva roky později s Tinou), znovu vsadila na jistotu.

Bohužel se pomyslně se zlou potázala. „U nás je teď trochu zmatek. Horečně se hledá náhradník za Leoše, který sice slušně, ale nekompromisně poděkoval za zájem, ale odmítl to,“ dozvěděli jsme se na Barrandově.

„Je pravda, že televize Nova mi SuperStar nabídla, vážím si toho, ale musel jsem ji nakonec odmítnout,“ potvrdil informace Super.cz Mareš. Podle našich práskačů totiž dostal lano opět z konkurenční Primy. Ta si u něj na celý příští rok zajistila exkluzivitu a teď už se jedná o tom, zda bude tváří nového pořadu, nebo se objeví v pokračování Talentu.

Reklama

Další články

Načítám