Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ornella Štiková (31) se poté, co se jí podařilo získat Josefa Koktu, trochu stáhla od ústraní. Už se o ní tolik nepsalo, ale přesto o sobě dala několikrát výrazně vědět. Připomeňte si s námi, co vše ji letos potkalo!

Už na začátku roku jsme viděli fotku jak z červené knihovny, jak se dvojice roztomile líbá. Krátce nato se vyprsila na událost v Lucerně, pochlubit se nezapomněla ani úžasnými pokroky jejich společného synka Quentina.

V únoru slavila jednadvacetiny, proto jsme si připomněli její nejodvážnější fotky. Později musela řešit údajný skandál svého Pepy, který měl prý spát s podivnou dámou, jíž se posléze dokonce měl narodit jeho syn. Ornella ale Koktovi uvěřila, že slečna si vymýšlí.

A pak se šlo do finále. Dočkali jsme se Ornellina holého zadku, změny účesu (vypadala jako ovečka) nebo fotek nahoře bez. Kokta nezapřel jistou míru chlípnosti fotkou z originální zahřívačky studených ňader Ornelly. A dozvěděli jsme se i to, že mladá Štiková je velmi náruživá nebo že hrozí další těhotenství.

Už teď jsme zvědaví, co přijde v roce 2015!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám