Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte pocit, že jste mezi svátky nabrali alespoň 20 kilo? Anebo se s váhou potýkáte už delší dobu? Ať tak, nebo tak, přestaňte si lámat hlavu s tím, která dieta je lepší a pusťte se do té, která je ověřená, funguje a kterou hojně využívají i české a zahraniční celebrity.

Snadné řešení, rychlé výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě už jste slyšeli o proteinové dietě KetoDiet, která vaše nadbytečná kila doslova vyzmizíkuje. Ódu na ni pějí mladší i starší ženy, ale nenechte se zmást, je určená i pro muže. Velkou výhodou KetoDiet je utlumený pocit hladu, takže vám nebudou hrozit noční „nájezdy“ na lednici a díky přijímaným kvalitním bílkovinám nebudete ztrácet svaly. Tuky zhubnete opravdu rychle, pohodlně a bez nervozity.

Proteinové nápoje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V široké nabídce KetoDiet najdete především vysoce kvalitní proteinové nápoje, které navíc obsahují veškeré potřebné vitamíny, minerály, ale také zdraví prospěšné Omega 3 mastné kyseliny. Nemusíte se bát, že je pití proteinových nápojů jednotvárné – vybírat můžete z 15 rozmanitých příchutí od vanilky přes hrušku, ananas, karamel, malinu po granátové jablko a další.

Proteinové omelety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepotrpíte si na pití dietních nápojů, ale raději něco slaného zakousnete? Pro vás má KetoDiet připravené chutné a syté omelety v příchutích slanina, sýr a hříbek. Velkou výhodou těchto jídel je, že se dají kombinovat s nejrůznějšími druhy zeleniny, a úžasná večeře nebo oběd je tak kdykoliv k dispozici.

Syté polévky plné bílkovin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinové polévky KetoDiet vítají především ti z vás, kteří nemají čas nebo náladu na nějaké velké vaření, ale přitom si potrpí na teplý oběd. Připravené jsou za několik minut a spolehlivě zaženou hlad. S KetoDiet se jednoduše budete cítit dobře a hubnout budete s chutí. Vaše nadváha tak brzy bude minulostí.

Proteinová kaše a oblíbené tyčinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Srdce milovníků sladkého zaplesalo! KetoDiet jablečno-skořicová kaše, nebo čokoládová tyčinka pohladí vaše chuťové pohárky, ale vy se přitom nemusíte ani v nejmenším bát, že dietu porušíte. Naopak! Snížený obsah cukrů a vysoký obsah bílkovin zajistí stálý dietní účinek, i když vás lidově řečeno „honí mlsná“.

Další články

Načítám