Hlavní obsah
Článek

Sexy herečka Alice Bendová (50)opravdu nezažívá nejradostnější období svého života. Ještě se nevzpamatovala z rozpadu svého manželství s otcem svých dětí Václavem Bendou (36) a už si musí lízat další rány. V úporných bolestech ji totiž včera ráno převážela v akutním zdravotním stavu záchranka do Thomayerovy nemocnice v Praze, kde se okamžitě podrobila operaci.

Exkluzivně o tom dnes informuje deník Aha!. "Alici v noci probudila prudká bolest v podbřišku. Nemohla pomalu ani vstát z postele. Všechno se to semlelo během pár minut, bolelo to tak hrozně, že myslela, že umře," prozradila deníku blízká kamarádka herečky s tím, že Alice sotva zvládla zavolat sanitku do pražských Hodkoviček, kde po odchodu manžela zůstala sama jen s dcerou Alicí (1) a synem Vašíkem (4). "Na této adrese jsme skutečně zasahovali," uvedla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

V Thomayerově nemocnici Bendová okamžitě podstoupila akutní laparoskopickou operaci slepého střeva. Pokud nenastanou žádné komplikace, měla by jít domů ještě tento týden. S malými dětmi by měl být podle našich informací v tuhle dobu jejich otec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám