Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu už jedenáct dní, co česká metropole hostí jednoho z nejslavnějších hollywoodských herců Michaela Douglase (79). Ten v Praze natáčí thriller Unlocked a dopřává si i tradiční českou kuchyni. A jak je vidět, šmakuje mu!

Držitel dvou filmových Oscarů dosud působil na fotografiích z Prahy spíš zasmušilým dojmem, po včerejšku je ale všechno jinak. Podívejte, jak se Michaelovi rozzářila očička u kachny s bramborovým knedlíkem!

Manžel krásné herečky, kterou je Catherine Zeta-Jones, se dokonce s plným talířem nechal zvěčnit a snímek poslal na svůj Facebook s komentářem: „Přeji šťastnou Chanuku všem. Natáčíme v Praze, takže má první noční výprava zahrnuje tuhle výtečnou kachní večeři.“ Snímek vysmátého strávníka má už nyní přes padesát tisíc lajků.

Kromě Douglase se z hereckého obsazení akčního snímku režiséra Michaela Apteda, který by se mohl do kin dostat už příští rok, můžete těšit na Johna Malkoviche či Orlanda Blooma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám