Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Její manžel Adolf Zika je už léta velmi uznávaným fotografem nejen v oblasti modelingu, ale také aktů, teď se ve stejné branži snaží uchytit i jeho žena. Nafotila kalendář, který ocení především dámy milující pohled na vypracovaná mužská těla. Mrkněte do fotogalerie!

„Nikdy jsem profesionálně nefotila, ale manžel šel za svým distributorem, nabídl mu, že mu udělám kalendář s muži, a ten souhlasil. Dostala jsem zakázku na pánské akty. Na ty jsem si poprvé netroufla, ale oslovila jsem muže, se kterými spolupracuje i můj manžel, na focení ve spodním prádle a všichni ochotně souhlasili,“ řekla Super.cz Stanislava.

Mezi nimi nechybí ani druhý nejkrásnější muž světa za rok 2001 Martin Gardavský nebo pohledný bývalý sportovec a trenér nejen celebrit David Kalivoda.

„Oba jsou to pohodoví kluci, s ani jedním nebyl žádný problém, ochotně souhlasili s focením a byli sympatičtí. Vyšli mi maximálně ve všem vstříc. Sedli jsme si. Když máte kolem sebe kvalitní lidi, kalendář se dělá skoro sám,“ pochválila všechny své modely fotografka, která prý měla nejlepšího asistenta na světě, svého muže Adolfa Ziku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám