Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku a modelku Moniku Leovou (32) jsme potkali ve Špindlerově Mlýně. Byla tam kvůli soustředění České Miss, ale těšila se také na lyžování. "Vůbec poprvé jsme loni byli s přítelem na zimní dovolené ve Francii, ale i české hory mají něco do sebe. Jen na sníh budeme asi ještě muset počkat," řekla nám Monika.

Dovolené miluje. A šetří na ně dost zajímavým způsobem. I když má celkem slušně placenou práci na Primě, pořád ještě bydlí na koleji, aby zbytečně neutrácela za podnájem. "Na koleji bydlím čtvrtým rokem a jsem tam velice spokojená. Mám tam skvělé spolubydlící a ani mě nenapadlo se někam stěhovat," tvrdí.

"Mám to kousek do práce, platím devadesát korun na den. Je to fajn. Jednu dobu jsme sice s přítelem uvažovali o tom, že bychom bydleli spolu, ale on chce, abych si užila studentská léta, a já také. Dohodli jsme se, že spolu budeme bydlet dalších padesát let, tak je času dost. Takhle máme už pět let jedno velké rande a víme, že spolu pak budeme pořád," je si jistá Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám