Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) se konečně podařilo to, v co doufala! Minulý týden se vrátila z Itálie, aby osobně přesvědčila sociálku a expartnera Ladislava Štaidla, že s ní za hranice všedních dnů může i syn Artur. A podařilo se. Alespoň částečně. "Už jsme všichni tři v Sardinii," potvrdil Super.cz Bartošové přítel Domenico Martucci (47).

Přitom to nedávno vypadalo bledě. Sociálka Štaidla juniora chtěla udržet v Česku, stejného názoru byl i Ladislav Štaidl.

"Sociálka byla nakonec úplně v pohodě. Nevím, proč předtím byl problém," diví se Domenico. Šéfka odboru sociální péče v Uhříněvsi patrně nakonec ukázala jako spoustu let předtím Ivetě přívětivou tvář a i když v Itálii nebude moci vykonávat soudem přikázaný dohled nad nezletilým chlapcem, Ivetě popřála hezké léto v zahraničí i se synem.

Problémem je, že Ladislav Štaidl, který syna nechtěl vydat Martuccimu s tím, že ho nezná, o pobytu synka v cizině neví. "Dočte se to až na Super.cz," krčí rameny Ivetin plnokrevník. Milenku a Artura vzal do Sardinie kvůli tomu, že zde v pondělí dostal peníze za nedávno prodanou vilu. Z výnosu bude platit daně a desátky mafii. A nejen to. "V úterý kupujeme tady na Sardinii byt a loď. A hezky si to tu užijeme," těší se hrabě.

Reklama

Další články

Načítám