Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí po pěti letech vztahu stvrdily svou lásku legendární česká tenistka Martina Navrátilová (58) s bývalou královnou krásy Sovětského svazu Juliou Lemigovou (42). Učinily tak tři měsíce po zásnubách, kdy Martina svou vyvolenou požádala o ruku před zraky tisíců tenisových nadšenců přímo na kurtu Arthura Ashe při semifinále mužské dvouhry během US Open.

V době, kdy se Lemigova živila modelingem, nafotila i tuto sérii fotek ve spodním prádle. Snímky vznikly zhruba ve stejné době, kdy v roce 1990 triumfovala v soutěži Miss Sovětský svaz, a následně se umístila jako druhá na Miss Universe.

Zatímco Martina si před svým prvním sňatkem prošla několika bouřlivými vztahy se ženami, z nichž se ve dvou případech musela vyplácet v řádech miliónů dolarů, s Juliou je spojován převážně movitý francouzský bankéř Edouard Stern.

S ním v roce 1999 počala syna Maximiliena, který v pouhých šesti měsících nepřežil následky vážného poranění mozku. Tou dobou se o něj měli starat Stern s chůvou, která se po této události vypařila neznámo kam. V roce 2005 byl Stern nalezen mrtvý ve svém bytě v Ženevě. Údajně zemřel během sadomasochistických hrátek s prostitutkou.

Doufejme, že obě ženy konečně našly zasloužený klidný přístav...

Související témata:
Julia Lemigova

Reklama

Další články

Načítám