Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S moderátorkou a herečkou Martou Ondráčkovou jsme se naposledy naživo potkali v létě, když slavila na ostrově Kos roční výročí od svatby s muzikantem Jakubem Dřímalem. Pak jako by se po ní slehla zem. Víme, že hraje divadlo v Jihlavě, ale to už do Prahy ani nezavítá?

"V Praze bývám, když mám volné aspoň dva dny, tak jedu za manželem podívat se, jak vypadá. Jinak jsem pořád v Jihlavě, kde mám teď opravdu hodně práce," svěřila. Když jsme se jí zeptali, zda to znamená, že hraje pomalu ve všech hrách, ale má hodně málo peněz, souhlasila.

"Málo peněž? To samozřejmě. Divadlem se nedá vydělat, to se musí dělat z lásky. Kromě toho, že teď připravuji novou premiéru, kde mám jednu z hlavních rolí, tak pro tu inscenaci dělám i choreografii. Z toho mám radost," řekla nám. Dva platy ale prý rozhodně nemá. "Tak to v divadle nefunguje," krčila rameny.

Nevadí jejímu manželovi, že se skoro nevidí? "Myslím, že to manželství může jenom prospět. My se na sebe těšíme, vidíme se jednou, dvakrát týdně, a je to fajn," myslí si Marta. Na to, že by si v takovém životním rytmu pořídili miminko, ale zatím zřejmě čas není. "Nejsou to věci, které se dají úplně plánovat. Na miminko se moc těším a dávám tomu rok, maximálně dva," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám