Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od léta, kdy se rozhodla vylepšit si poprsí a z jedniček si pomocí silikonů nechala vysoustruhovat plné trojky, už moderátorka Zora Hejdová (33) podprsenky nepotřebuje. Obzvláště pak ty, které nosila ještě před operací. Kousky jejího prádla tak vévodily stánku, v němž na charitativním bazaru, který pořádala Emma Smetana (36), prodávala oblečení ze svého a manželova šatníku.

"Ale jsou opravdu krásné. Doporučuji občas na nějaký bazar zavítat, protože se tam dají koupit i opravdu hezké věci, jako je třeba tahle moje podprsenka," ukazovala nám luxusní kousek prádla. "Je skoro nová, měla jsem ji na sobě jen párkrát. Je pravda, že jsem třídila docela dost, ale nejen kvůli tomu, že by mi ty věci po operaci nebyly. Zákon mého šatníku je, že co jsem neměla rok na sobě, jde pryč," dodala.

A kolik třeba právě za podprsenky chtěla? "Hodnota je pochopitelně nevyčíslitelná, ale za tu podprsenku bych chtěla aspoň tisícovku, nebo osm set. Vždyť jde o charitu," řekla Super.cz. Sama nemá s nakupováním na bazarech nebo v second handech problém. "Když mne něco zaujme, tak to koupím. I tady už jsem procházela a viděla pár pěkných věcí," prozradila.

A co si například koupila? "Právě na Emmině bazaru, který se konal v květnu, jsem si od Kristiny Kloubkové koupila úžasné věci pro miminko. Mám šatičky a hračičky doma na půdě a čekají na svoji příležitost," smála se Zorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám