Hlavní obsah
Článek

Před Vinaři znal Tomáše Maternu (23) jen málokdo, ale díky divácky úspěšnému seriálu si dnes na nedostatek obdivovatelek nemůže stěžovat. Podívejte se, jak sladký byl v dětství u vánočního stromečku.

Seriálový Michal na jihomoravských vinicích, kde seriál vznikal, strávil loňské léto, a s velkou pravděpodobností jej čeká stejný program i příští rok. Prozatím si však může v Praze užívat klidné Vánoce po boku své rodiny.

Tomáš Materna, který se před Vinaři uchytil v dabingu, prohrabal svůj archiv a zveřejnil fotky z časů, kdy ještě věřil na Ježíška. Vzhledem k jeho věku však nejde o žádné retro snímky, ale porevoluční materiál, čemuž odpovídaly i vánoční dárky.

U Maternů si na štědrovečerní večeři velice potrpí a servírují peciválky (buchtičky plněné mákem), kaštanovou polévku a vinné klobásy i řízky s bramborovým salátem. V kuchyni však Tomáš raději příliš neasistuje. „S pečením cukroví jsem skončil asi ve čtyřech letech, kdy maminka pochopila, že je lepší, když si vytvaruje rohlíčky sama, než potom hodinu uklízet kuchyň,“ prozradila hvězda Vinařů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám