Hlavní obsah
Článek

Moderátorka TV Nova Petra Svoboda může být inspirací pro dívky, kterým příroda nenadělila mnoho centimetrů do výšky, ale chtějí být modelkami. Drobná blondýnka začínala s modelingem ve čtrnácti, a ani teď v jednatřiceti si nemusí stěžovat.

"Určitě jsem nejmenší z dívek, které se objevily ve fotoalbu Esence. Měřím 165 centimetrů a nikdy jsem samozřejmě nedělala klasický modeling. Na přehlídky jsem byla malá, ale mohla jsem se uplatnit ve fotomodelingu nebo při natáčení reklam a bylo dobré, že jsem si tím mohla přivydělávat," řekla Super.cz.

"Bylo to spíš nárazové. Ale měla jsem to štěstí, že i když mám ten výškový deficit, tedy co se modelingu týče, protože jinak to není vůbec podstatné, tak jsem byla v dobrých modelingových agenturách, měla jsem i možnost cestovat. Třeba v Německu jsem už o prázdninách na gymnáziu fotila do Brava, i titulní stranu do Bravo Girl nebo fotostory. Bylo to fajn," vzpomínala.

Jako hendikep nebere ani svůj věk, když byla mezi modelkami pro projekt Esence nejstarší. "S tím nesouhlasím. Myslím si, že dnešní doba už věk takhle nerozlišuje. Ani by to nebylo dobře. Každý věk je atraktivní v něčem jiném. Dneska máme spoustu topmodelek, kterým je padesát, a vypadají fantasticky. A to je moje inspirace," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám