Hlavní obsah
Článek

Herečka Zdeňka Žádníková Volencová ještě minulý víkend navštívila karlovarský festival s velkým těhotenským bříškem. Možná proto kohosi na sociální síti napadlo, že si zažertuje na její účet. Vytvořil jí falešný profil a oznámil, že herečka přivedla na svět třetí dceru. Dokonce zve na oslavu do pražského klubu.

"Jsem v šoku, na sociální síti jsem nikdy žádný profil neměla. Mám vlastní internetové stránky a rozhodně jsem ještě neporodila," řekla Super.cz herečka. "Miminko má ještě čas, aspoň doufám. Momentálně jsem v hudebním studiu a nahrávám písničku na album pro děti," dodala. "Požádám svého webmastera, jestli by se nedalo s tou falešnou identitou něco udělat," uzavřela.

Herečka do poslední chvíle netuší zda bude mít chlapce nebo děvčátko. Možná s manželem tajně doufají, že by to tentokrát mohl být kluk. "Necháme se překvapit, zakázala jsem mým přátelům lékařům cokoli prozrazovat," tvrdí. Ukáže se, zda devítileté Andree a pětileté Janičce přibude další kamarádka na hraní, nebo se narodí konečně parťák pro taťku.

Reklama

Další články

Načítám