Hlavní obsah
Článek

Před třiceti lety z něj fanynky šílely, ale ani dnes, kdy má prakticky šedé skráně, prý není úplně k zahození! Lukáš Vaculík (61) si oblékl koženou bundu na holé tělo (za svou postavu se rozhodně nemusí stydět) a pózoval do kalendáře, v němž se objeví i jako James Bond!

Do jeho Bond girl se na jeden den v ateliéru převtělila Andrea Kerestešová (39). Musela tak ve velké večerní róbě viset na laně, zatímco jí sponzor díla, výrobce šunky, nacpal pusu vepřovou dobrotou.

„Těšila jsem se na to, mám totiž ráda výšky. Líbí se mi, když se můžu odpoutat od země. Tahle fotka se dělala až na konci, po třinácti hodinách focení. A protože jsem celý den jedla šunku, měla jsem na to dost síly,“ tvrdí Andrea, která si pochvalovala i svého Jamese Bonda.

„Lukáše jsem viděla naživo poprvé, je hrozně lidskej a milej, působí přesně tak, jak ho znám z jeho filmů. Bylo to moc příjemné setkání,“ tvrdí.

To s Vaculíkem byl menší problém. Fotit se do půl těla vůbec nechtěl, dlouho ho marně přemlouvali, aby vůbec ukázal kus kůže na břichu. „Když to má opodstatnění, tak jsem se svlékání ve filmech nevyhýbal. U šunky mi ale přišlo nepodstatné, jestli tam budu do půl těla, nebo v kulichu,“ řekl nekompromisně Vaculík, který prý nikdy Bonda hrát nechtěl, a kdyby jako Bond girl dostal od producentů třeba Angelinu Jolie, kterou miluje snad půlka planety, neměl by z toho žádnou radost.

Reklama

Další články

Načítám