Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) se přednedávnem stala tváří úsměvného projektu, v němž měla radit dívkám, jak sbalit milionáře. Jenže po velkém haló na začátku a odhalení placeného online kurzu to s ním vypadá bledě. Super.cz se už ozvaly čtenářky, které si stěžují, že zatímco Dominika je v tom nevinně, organizátor je připravil o peníze a projekt údajně skončil!

„Rozhodla jsem se projekt vyzkoušet. Na začátku řekli cenu, co bude obsahovat, a další informace. Zaplatila jsem a těšila se, co nového se dozvím. Kurz měl začínat 17. listopadu, ale od té doby společnost, která to pořádá, přestala se všemi komunikovat. Pak se konečně ozvali s tím, že začne až prvního prosince. Ale zase jsem čekala zbytečně. Už si na ně stěžuje víc lidí. Ptala jsem se, kdy mi vrátí peníze, bez úspěchu,“ napsala nám jedna ze čtenářek s tím, že o kurz byl velký zájem.

Sama Mesarošová dává od problému ruce pryč. „Jsem jen tváří, nejde o můj projekt. Vím, že nějaké problémy byly, projekt byl pozastaven, aby se nějaké věci mohly předělat, začít se má příští rok. Ty, co si stěžují, chápu, i mně se ozývají, podle mě ale nakonec bude vše v pořádku,“ řekla nám.

„Všem klientům, kteří si kurz zakoupili, se v současné chvíli vrací peníze. Případná prodleva je způsobena ověřováním klientů v platebním systému,“ reagovala na dotazy Super.cz firma s tím, že kurz byl pozastaven a vrátí se příští rok.

A i když by někteří rýpalové mohli provokovat tím, že postiženým dívkám ztrátu přejí, protože si nic takového neměly objednávat, lze jen doufat, že se vrácení peněz nakonec skutečně dočkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám