Hlavní obsah
Článek

Žaloba kvůli znásilnění, kterou proti herci podala Judy Huth, byla zamítnuta losangeleským státním zástupcem kvůli promlčecí lhůtě. Ten v oficiálním vyjádření pro tisk uvedl, že žalující čekala příliš dlouho, a že legálně není důvod projednávat případ starý čtyřicet roků.

Cosby měl Huth podle žaloby opít a sexuálně obtěžovat v roce 1974, kdy dotyčné bylo patnáct let. Z podobného činu – znásilnění v opilosti či pod vlivem tlumících léků – obvinilo komika už patnáct žen. A to v posledních dvou měsících. Mimo jiné také supermodelky Beverly Johnson či Janice Dickinson. Jediná Huth ale své obvinění chtěla řešit u soudu.

Cosby i jeho právníci všechna obvinění popírají. Herec se navíc odmítá k případu vyjadřovat pro neobjektivitu médií. Jeho advokáti mu to navíc přímo zakázali.

Krátce poté, co se Cosby dozvěděl tuto pro něj potěšující zprávu, vystoupila veřejně modelka Chloe Goins a opět tvrdila, že ji znásilnil. Mělo k tomu dojít v roce 2008 v Playboy Mansion u Hugha Hefnera. Goins bylo tehdy osmnáct a dostala údajně od komika drink, po němž začala být malátná a přestala se ovládat. On toho využil a znásilnil ji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám