Hlavní obsah
Článek

Skoro se zdálo, že o dvojici svalnatých fešáků z dua DaeMen po jejich vítězství v soutěži Česko Slovensko má talent už neuslyšíme. Kluci se však rozhodli zabojovat o přízeň fanoušků a vytvořili nejen taneční projekt, v němž se spolu s jedním z nich ukazuje i řada dalších urostlých tanečníků. A úspěch slaví nejen u dam!

Divadelně akrobatický projekt Loser(s) produkuje jejich agentura, zatímco Petr Horníček se potí před lidmi v šapitó, Zdeněk Moravec běhá okolo a hlídá, aby vše šlapalo, jak má.

Příběh této inscenace je inspirovaný verši Anny-Marie Mlezivové s názvem Osudový stín, parta mužů bojuje tancem, salty, přemety ve vzduchu i na zemi nebo balancováním na rukou o srdce jedné dívky.

„Název Loser(s) je vlastně odvozen z dnešní doby, kdy jsou ženy soběstačné, kdy se rozdíly mezi pohlavími zatlačují do pozadí, a proto my muži najednou nevíme, jaká je ta naše role,“ vysvětluje Petr Horníček. A diváci, kteří viděli představení už v létě, byli nadšeni nejen z živelného tance, ale také z vtipálka Ondřeje Havlíka (En.Dru), beatboxera ze skupiny Mako!Mako, která se také zúčastnila Talentu. Ten pořad, který se vrací těsně před Vánocemi a reprízy má i po nich, moderuje. Také dělá zábavné skeče a hudební doprovod.

Reklama

Další články

Načítám