Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) je velmi šťastný muž. Doma si hýčká naši jedinou Miss World Taťánu Kuchařovou (36), která si status světové krásky udržuje i dlouho po památné výhře v soutěži. O tom, že je o Taťánu pořád velký zájem, svědčí i atraktivní pracovní nabídky, které letos dostávala.

Nad všemi čněla především nabídka k focení svůdného kalendáře. Táňa se nechala zvěčnit v kalendáři energetické společnosti pod taktovkou fotografa Matúše Tótha.

Sexy modelka v něm předvedla vnady zakryté jen pažemi i dokonalé křivky v plavkách a žhavém prádélku. Kuchařová byla v tomto kalendáři sexy jako nikdy!

Ale nejen v něm. Již pošesté se stala tváří kampaně české módní návrhářky Ivany Mentlové. Focení kampaně pro jaro/léto 2014 probíhalo na pobřeží Rudého moře poblíž letoviska Hurghada v Egyptě a Táňa opět předvedla své perfektní tělo a vnady bez podprsenky.

V kožených modelech návrhářky vypadala naprosto fantasticky. Pevný zadeček zase modelka ukázala v rajcovních růžových plavečkách. Na ty nejžhavější letošní fotky Taťány Kuchařové se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám