Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jablko nepadá daleko od stromu. To by se dalo říci o čtyřicetileté Joanne Watson ze Saint Martin, ostrůvku ležícím Lamanšském průlivu mezi Velkou Británií a Francií. Celý život žije pouze ze sociálních dávek, které na tolik dětí dělají celkem 55 tisíc korun měsíčně. A v jejích šlépějích půjde i její patnáctiletá dcera Mariah, která už v tak nízkém věku čeká dítě. Přestože má Joanne Watson vzhledem ke svým čtrnácti dětem skvělou postavu, kvůli jejímu utrácení ze státní kasy se na ni lidé spíš dívají s despektem.

Joanne Watson se před třemi lety rozvedla se svým manželem Johnem (46). Minulý rok se pak konal rozchod s pětatřicetiletým Craigem Le Sauvage. I přesto, že má omezený rozpočet, podařilo se jí našetřit v přepočtu přes 40 tisíc korun na zvětšení poprsí a pravidelné návštěvy solária, uvedl britský Daily Mail.

Ačkoli se Joanne údajně vždy snažila, aby její děti nedopadly stejně, příliš se jí to nepodařilo. Její nejstarší dcera Natasha (22) otěhotněla v šestnácti a nyní má šestiletého syna Branforda, druhá nejstarší dcera Shanice (19) byla v jiném stavu rovněž v šestnácti a je matkou 22 měsíčního Marleye. V současnosti čeká dítě i patnáctiletá Mariah.

„Nejsem nervózní. Celý život jsem byla mezi dětmi, tak vím, co od toho čekat. Otec do toho není zapojen a ani nechci, aby byl. Jsem opravdu nadšená a myslím, že budu skvělá máma,“ nechala se slyšet Mariah, která se nejspíš odstěhuje do bytového komplexu určeného pro matky samoživitelky.

Související témata:
Mateřská

Reklama

Další články

Načítám