Hlavní obsah
Článek

Pořad Pošta pro tebe je minulostí, Ester Janečková (51) se s tím smířila, diváci se ale mohou těšit na další srdceryvné historky ze života obyčejných lidí. Tentokrát Kouskem nebe nebude provázet vždy, všechno a každého chápající moderátorka, ale vystudovaný psychoterapeut Pavel Kříž, kterého divačky už desetiletí milují coby Štěpánka ze série filmů o Básnících. A nebude to pochopitelně dělat zadarmo!

Pořad Kousek nebe se inspiroval formátem, který už léta přitahuje polovinu Slovenska k televizním obrazovkám. Dojemné příběhy, děkování svým nejbližším, pláč a emoce tu tryskají plným proudem. A nejinak to bude v české verzi.

„Pořad je postavený na neopakovatelných a mnohdy neuvěřitelných příbězích obyčejných lidí, kteří se vlivem osudu dostali do složité situace. Jsou to lidé, kteří žijí mezi námi, se svými překážkami statečně bojují, nevzdávají se, snaží se, navzdory svým potížím, s pokorou a nadhledem pomáhat ostatním. Takoví hrdinové, o nichž nám rodina a jejich přátelé napsali, si zaslouží pozornost, zaslouží si splnit sen a vnést do svého života ‚Kousek nebe‘,“ uvádí Česká televize.

Kříž, který se před časem vrátil z Kanady, kde působil jako lékař, si tak opět našel další výnosný kšeft, který, pokud bude úspěšný, a my o tom vůbec nepochybujeme, přinese oblíbenému herci pěknou řádku statisíců, ne-li miliónů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám