Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá členka skupiny Spice Girls a porotkyně soutěže X Factor Melanie Brown (39) podle řady zahraničích serverů opustila manžela Stephena Belafonteho. Učinila tak po měsících brutálních hádek a manželských neshod, které měly vyústit v její čtvrteční kolaps, kvůli němuž musela být i hospitalizována. Podle deníku The Sun se již devětatřicetiletá zpěvačka sbalila a opustila jejich společný dům v Londýně.

Přátelé a především rodina nyní na Mel tlačí, aby Belafonteho opustila i formálně a podala žádost o rozvod. Hovoří se totiž dokonce o domácím násilí. To ale americký režisér, který má s Brown tříletou dceru Madison, rezolutně odmítá.

Veřejně proti němu však vystoupila i zpěvaččina rodina. Sestra Danielle o něm hovoří jako o agresivním a nenávistném člověku. Melina matka dokonce na Twitter po její hospitalizaci napsala: „Nejhorší matčina noční můra je doslechnout se, že její dcera je vážně nemocná v nemocnici, a nevědět, kde leží. Je to hrozné!“

Ač se počítalo s tím, že Mel B přijde o nedělní finále X Factoru, téhož dne byla z nemocnice propuštěna a večer se před kamerou objevila. Ovšem bez snubního prstenu, což měl být pro manžela jasný vzkaz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám