Hlavní obsah
Článek

Libor Bouček (43) je součástí mašinerie kolem České Miss už roky, tudíž nechyběl ani na semifinále ve Špindlerově Mlýně, kde se vybíralo deset nejkrásnějších dívek, které půjdou do finále. Akci nemoderoval, ale měl za úkol dívkám, v tu chvíli oblečeným jen v plavkách, pokládat otázky v angličtině.

Venku nebylo nic moc, ale v sále byl Libor docela rozpálený. "Pohled na dívčí těla zahřeje mnohem lépe než grog nebo panák vodky," smál se poté, co si prohlédl téměř padesát krásek. "Každý rok mne znovu a znovu fascinuje, že se holky pořád nacházejí a mohou jít do finále. Vypadá to velmi slibně a některé se mi opravdu hodně líbí," svěřil Super.cz.

Z angličtiny mnohých dívek ovšem do stropu neskákal. "To je věčný boj, protože všechny napíší, že mají znalost angličtiny, to si ostatně píše leckdo i do životopisu, když jde žádat o práci. Realita je ale často odlišná. Je dobré, že se to zkouší i v rámci výběru, protože ty, které vyhrají, reprezentují i venku, a tam by se domluvit měly," míní.

Otázky, které v angličtině pokládal, byly různého charakteru, nás ovšem zarazila ta, kdy se jedné ze semifinalistek zeptal, jak by chtěla zemřít. "Sedm nebo osm let dělám různé soutěže Miss, tak hledám něco, co je univerzální. A univerzální dotazník je Marcel Proust, což je jeden z největších literárních velikánů 20. století. Je to otázka z jeho dotazníku, na kterou myslíme všichni," vysvětloval moderátor.

"Každý jednoho dne umřeme, a někdy vás napadne před spánkem, jak umřeme," dodal. A jak by chtěl tedy zemřít on, pokud už to má promyšlené? "Chtěl bych zemřít náhle, aniž bych to čekal. Protože, kdybych to čekal, tak bych se tím nějakým způsobem trápil. Takže nejlépe náhle ve spánku," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám