Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32), kterou známe díky seriálu Ulice, se letos ukázala polonahá ve filmu Všiváci.

Diváci tak měli možnost vidět její přírodní čtyřky, které ve zmíněném snímku okukoval známý svůdník Jiří Langmajer (57). Ten coby neurochirurg svádí sestřičku, svlékne ji, připoutá, a ňadra jí postříká šlehačkou ve spreji.

Milostný akt ale nebyl dokončen. Langmajer totiž otevře dveře a dovnitř vpustí zbytek osazenstva oddělení, který překvapené krásce přeje k narozeninám.

Krejčíková přiznala, že se během natáčení styděla. Nahou ji přeci jen vidělo docela dost lidí. "Samozřejmě se to pan režisér snažil omezit na co nejmenší počet, navíc se točilo v hodně malé místnosti, takže přítomni byli aktéři a kameraman," vysvětlila před časem Super.cz. "Nebudu ale lhát - nebylo to nic moc příjemného, ale takhle to bylo ve scénáři napsané," krčila rameny.

Před kamerou se přitom nesvlékala poprvé. "Ještě odvážnější scénu jsem měla ve filmu Poupata, což je projekt, na který jsem velmi pyšná. Tam jsem hrála striptérku, takže jsem úplně celá nahá," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám