Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmová premiéra nejnovějšího režisérského počinu Angeliny Jolie (48) se musela obejít bez její přítomnosti. Dostavit se nemohla kvůli léčbě planých neštovic, které si na ni počkaly až do jejích devětatřiceti let. Jolie však za sebe měla to nejlepší zastoupení, kromě manžela Brada Pitta (60) i jejich děti.

Ač se na první pohled mohlo zdát, že je doprovázen třemi syny, nejmladším a nejblonďatějším článkem byla dcera Shiloh, která dlouhodobě dává přednost chlapeckému módnímu stylu a podle Angeliny o sobě i smýšlí spíš jako o klukovi. V oblecích se dostavili rovněž jedenáctiletý Pax a třináctiletý Maddox, který se zdá být pro změnu řádně hrdý na své počínající chmýří pod nosem.

„Chtěla bych být upřímná, proč se v následujících několika dnech nebudu moci účastnit událostí k filmu Unbroken. Budu doma a se svěděním na všechny myslet,“ přiznala Angelina s viditelnými stopami po neštovicích v páteční video omluvě vysílané na NBC News věnované všem svým příznivcům a spolutvůrcům snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám