Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová na svém velkém vánočním koncertu Věřím andělům opět překvapila a excelovala s novými velkými písněmi, které jí byly psány přímo na míru. Kamila ovšem divákům v pražském Divadle Broadway navíc naprosto vyrazila dech překrásnými šaty, kterých na jevišti vystřídala nesčetnou řadu. Všechny byly okouzlující, sexy a naprosto originální.

„Jsem od mala parádnice a ráda jsem se vždy strojila do princeznovských šatů a teď si plním sny, když střídám jedny krásné šaty za druhými v muzikálech, kde hraji. Rozhodla jsem se, že na vánočním koncertu budu mít také šaty jako z pohádky. A povedlo se to. Na to, že jsme s majitelkou vše ladily jen po telefonu, to klaplo nad očekávání. Paní Naďa Moravcová mě má už v oku. Měla jsem od ní již své krásné černé šaty kombinované s krajkou. A s těmito šaty jsem sklízela náramný úspěch,“ prozradila detaily z příprav koncertu Kamila.

Stejně jako šaty na jevišti měnila Kamila při koncertu i účesy. „Chodím do salónu k Agátě Prachařové, jsou tam moc šikovné kadeřnice, a to, že jsem měnila účesy jako ponožky, pro ně nebyl problém, takže volba byla jasná,“ říká Kamila.

Kamila ovšem nemyslí jenom na parádu. Dětem z Výchovného ústavu a střední školy Buškovice z Podbořan darovala vstupenky na koncert v hodnotě 38 tisíc korun. A tak se děti z této organizace a ze sítě zařízení náhradní rodinné výchovy ČR mohly akce zúčastnit. V průběhu koncertu Kamila Nývltová také předala symbolický šek s výtěžkem z koncertu ve výši 30 000 Kč řediteli Domovů pro seniory ANAVITA Jiřímu Duškovi.

„Protože jsme finanční dar obdrželi od zpěvačky, rozhodli jsme se ho symbolicky využít na pořízení nástrojů na muzikoterapii pro naše klienty,“ řekl Jiří Dušek „Věřím, že budou mít stejně velkou radost jako já," dodal.

Reklama

Další články

Načítám