Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevěřili jsme vlastním očím, když jsme v jednom médiu objevili článek o tom, že má mít hvězda Fantoma opery, křehká blondýnka Michaela Gemrotová (38), pletky s manželem herečky Ivany Jirešové (47), muzikantem Viktorem Dykem.

Měla mu prý olizovat krk, a to byl důkaz, že spolu mají něco víc než jen kamarádský a pracovní vztah. "O nic nešlo. Byla to jen sekvence z videoklipu, který je starý dva roky, je i od nás autorizovaný a visí na internetu," řekla nám Míša. "Volaly jsme si i s Ivanou, která je naprosto v klidu," dodala.

Kauza nezasáhla ani vztah Gemrotové s jejím přítelem. "Naštěstí je normální, jinak bychom spolu tak dlouho nebyli. Teď se spolu konečně chystáme na dovolenou. Máme ve Fantomovi opery volno, takže pojedeme na silvestra do Egypta. Asi to bude dost ruský silvestr, ale co se dá dělat. Hlavně si potřebuju odpočinout, než 15. ledna zase začneme hrát," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám