Hlavní obsah
Článek

S hercem Martinem Dejdarem (59) jsme se potkali, když spolu s kamarády z divadla Ypsilon a hokejového klubu HC Olymp popíjel irskou whisky z lahve, která měla etiketu s jeho jménem. Dlouho před tím jsme ho ale neviděli, a už vůbec ne s jeho rodinou. Kde se všichni skrývají?

"Pořád hraju v Ypsilonce, ale snažím se kumulovat představení tak, abych měl co nejvíce volna a mohl být s rodinou na Floridě. "Děti tam chodí do školy a manželka je tam s nimi, takže tam za nimi jezdím. Musím čas organizovat tak, abych tady pracoval, a tam mohl být s nimi," vysvětlil Super.cz.

Co ho napadlo rodinu přestěhovat? "Chtěl jsem, aby si děti zažily něco jiného, aby se naučily jazyk a změnily prostředí. Zcela upřímně i kvůli médiím a všemu kolem jsem nechtěl, aby trpěly, že jejich táta je herec. Ať je radši nikdo nezná. Jsou tam už tři roky, Sárka chodí na základní školu, Matěj se věnuje hodně hokeji a studuje střední školu," vysvětlil.

Sám má prý práce až nad hlavu. Kromě divadla nyní začíná hrát jako každý konec roku i muzikál Janka Ledeckého (61) Vánoční zázrak v Divadle Broadway, připravuje i tři filmové projekty, které by se měly realizovat na jaře. "A od 5. ledna jsou zkoušky na muzikál Mýdlový princ s písničkami Václava Neckáře (80) také v Divadle Broadway, kde hraju hlavního hrdinu, hereckého zkrachovalce, kterého alternujeme se Sagvanem Tofim," vypočítal.

Reklama

Další články

Načítám