Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) si k Vánocům nadělila hned několik dárků. Nejenže si splnila sen zazpívat píseň s živým orchestrem, ale dopřála si i nové vánoční CD, které jí pokřtila známá polská zpěvačka Halina Mlynková (37). Teklo nejen šampaňské, ale i slzy. Konvičková byla totiž natolik dojatá, až se rozplakala.

„Moc jsem si vždycky přála nazpívat album s živým orchestrem a ve studiu Českého rozhlasu. Navíc mi bylo velkou ctí, že jsem si v sále karlínského divadla na akci Vánoční hvězdy v Karlíně mohla jednu píseň z nového alba zazpívat společně s polskou zpěvačkou, nastávající manželkou producenta Leška Wronky Halinou Mlynkovou,“ pochlubila se Konvičková.

V závěru akce, kde se objevili i Daniel Hůlka (55), Leona Machálková (56) či Jitka Zelenková (73), byl vánoční maxi singl se sedmi písněmi i pokřtěn. „Křtu se zhostila Halina, což bylo též moje velké přání a jsem potěšena, že mou prosbu vyslyšela. Na to, jak je v Polsku slavná, je velice skromná a sympatická,“ přiznala Konvičková, kterou slova chvály od Mlynkové, která je v Polsku populární asi jako u nás Lucie Bílá, dojala k slzám.

Mlynková na akci dorazila v doprovodu svého budoucího manžela, producenta Leška Wronky (63), který se se svou půvabnou snoubenkou perfektně sladil do modrých barev. Je vidět, že mu mladá přítelkyně velmi svědčí.

Reklama

Další články

Načítám