Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by ještě chtěla vědět? Vendulu Svobodovou (52) jsme přistihli u kartářky, od níž si nechávala vyložit osud. A nebyla to její první návštěva. "Když jsem byla v životě v nesnázích, tak jsem ke kartářce občas zašla, ale měla jsem vždy jednu osvědčenou, které jsem důvěřovala," svěřila.

„Já už si teď karty nechávám vykládat vlastně jen ze srandy. Nemám důvod chodit pro rady ke kartářce. Od té doby, co jsem s mým partnerem Pepou, kartářky neřeším. Jsem s ním opravdu šťastná. Můžu říct, že jsem našla svou pravou polovičku,“ prozradila Vendula, která si váží i toho, že její partner skvěle vychází s malým Jakubem. „Jakub má v Pepovi vzor. Jezdí spolu na čundry, spí v lese. Má ho moc rád,“ doplnila.

Vendula spolu s Libuškou Vojtkovou a Jakem Hübnerem křtila čtvrtou knížku moderátorky a spisovatelky Ivy Lecké. Právě ona se ujala i věštění z karet. V knížce o ně ale nejde. „Kniha přání a odpovědí není jen tak obyčejná. Je to hlavně společník a rádce ve chvílích, kdy si sami neumíme na některé otázky odpovědět,“ vysvětlila Lecká.

Reklama

Další články

Načítám