Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou herečku Nikol Kouklovou jsme vídali v Ordinaci v růžové zahradě a poté v Cestách domů. Teď přítelkyni Karla Heřmánka mladšího potkáváme zejména na společenských akcích v zajímavých outfitech. Slušelo jí to i na křtu charitativního kalendáře, který dávala dohromady.

"Nejsem přímo jeho producentkou, jako sponzora a partnera jsem sehnala někoho jiného. Hana Heřmánková (61) se nabídla, že to Divadlo Bez zábradlí zasponzoruje, což je od ní velice milé," svěřila Nikol a my kontrovali, že to tak zůstalo aspoň v rodině. "Ono to tak nemělo být, ale když Hanka viděla ten průběh, to focení, a jak je to milé, tak mi to nabídla. Já jsem spíš organizátorka nejen focení, ale i téhle předvánoční charitativní akce," upřesnila.

"Nemám z toho nic materiálního, jen dobrý pocit," usmívala se mladá herečka. "Momentálně se věnuju hlavně divadlu, blogování a charitativním záležitostem," vysvětlila, co dělá, když zmizela z televizních obrazovek. Nic z toho jí ovšem moc peněz nevydělá. "To je pravda. Ale člověk třeba není bohatý na účtu, ale někde jinde," uzavřela sympatická zrzka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám