Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) se díky hackerům, kteří napadli servery studií Sony Pictures, dozvěděla, že si o ní někteří producenti myslí, že je „rozmazlený spratek bez talentu“. Dalším z těch, kteří budou uraženi zveřejněním ukradeného emailu, je herec Leonardo DiCaprio (49). Toho totiž v elektronickém dopise označili za odpornou osobu.

Leonardo se rozhodl nehrát Steva Jobse v biografickém snímku, který studia Sony Pictures připravovala. V emailu pak producent Mark Gordon píše jedné z šéfek studií Amy Pascal: „Bylo to kvůli smlouvě… nebo jen změnil názor?“ A ona odpovídá: „To druhé.“ Na to Gordon odpověděl: „Příšerné chování.“ A Pascal dodala: „Vlastně odporné.“

Ve snímku o Jobsovi měl hlavního hrdinu po DiCapriovi hrát Christian Bale. Roli přijal a následně si to rovněž rozmyslel. Nakonec tedy role připadla Michaelu Fassbenderovi. O něm si v Sony Pictures také psali. Nezdál se totiž jako vhodný kandidát na roli scenáristovi Aaronu Sorkinovi. Prý ho nikdo nezná. Producenti Sorkina ale vyvedli z omylu. Fassbendra prý každý zná. A když ne kvůli rolím, tak kvůli tomu, že má největší penis v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám