Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S tím, že se v plavkách mohou ukazovat jenom krásné a ultraštíhlé modelky, by rozhodně nesouhlasily herečky Jitka Smutná, Miluše Šplechtová, Vendulka Křížová a Kamila Špráchalová. Všechny už se rozloučily minimálně se třicítkou a za svůj věk se nestydí. Většina z nich dává přednost bikinám a na pláži se zbytečně nehalí do sarongů. Ještě by si zkazily opalování.

Fantastickou figuru předvedla devětatřicetiletá Vendulka Křížová, která už má s partnerem, hercem Oldřichem Víznerem, tři děti. Po dietě, kterou si v průběhu natáčení seriálu Cesty domů nasadila, se za postavu nemusí ani náhodou stydět Miluše Šplechtová. Skvěle vypadá i Kamila Špráchalová. Hubne i Jitka Smutná. Na všechny diety ale dámy zapomněly při společné dovolené v Řecku.

Jak se umějí Řekové bavit, poznaly dámy také během typického řeckého večera. Nejen, že tu ochutnaly další tradiční jídla i typická vína, ale spolu s tanečníky v lidových krojích si také zatancovaly místní tance. Herečky nenechaly bez povšimnutí ani obchody. Každá si koupila nový prstýnek, některé také boty, šaty a overaly. Jako památku na řeckou kuchyni si každá odvážela velký svazek oregana.

„Všechny herečky, které sem přijely, jsem znala z televize. Když jsme pobyt hereček domlouvaly, zdůvodnila jsem si ho tak, že herečky z Cest domů jedou k Sotiře domů. A protože byly všechny moc fajn, říkám, že tyhle holky mohou vždycky přijet ke mně domů,“ říkala majitelka cestovní kanceláře Iríny Tours Sotira Korecká Margaritopulu. A holky jí slíbily, že se určitě nevidí naposledy a zavedou tradici ze známého filmu „Příští rok ve stejnou dobu.“

Reklama

Další články

Načítám