Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi neexistuje nikdo, kdo by alespoň jednou v éteru nezachytil uchem písničku Neříkej mi bejby. Nejenže v letošním roce tahle vlezlá melodie zněla úplně všude, ale dokonce se stala nejpopulárnějším českým hudebním videem roku.

"Moderátorka" a "herečka" Ivana Gottová, která nás bude co nevidět oblažovat svým zpěvem i z divadelních prken, byla se svým narozeninovým videem naštěstí zařazena do kategorie virálních videí, a tam s více než miliónem a dvě stě tisíci kliky obsadila třetí příčku.

Klip holčičí partičky má k dnešku necelých 5 miliónů zhlédnutí. Jediný další Čech, který se dostal do první desítky nejsledovanějších hudebních videí u nás, je Xindl X s písničkou V blbým věku. Možná to nevíte, ale právě on je také autorem velkého hitu skupiny AquaBabes.

Celý projekt dívčí kapely AquaBabes je pojatý jako vyhledávání nových talentů a pomyslné nakopnutí jejich kariéry podporované hudebním vydavatelstvím Universal Music a pramenitou vodou Aquila. Holky nyní ale čeká předání žezla.

Chcete se stát novými AquaBabes? Do 21. prosince probíhá přihlašování do castingu na nové AquaBabes. Přihlásit se do prvního kola castingu je jednoduché. Stačí natočit svůj zpěv písničky Stronger od Kelly Clarkson. Z došlých videí bude vybrána padesátka těch nejlepších dívek, které budou pozvány na druhé kolo castingu. Zkuste to! Třeba se usměje štěstí právě na vás.

Reklama

Další články

Načítám