Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Dalibor Gondík (54) před časem extrémně zhubl, což na něm vypadá opravdu hodně nezdravě. On sám přitom pravidelně sportuje a cítí se velmi dobře.

Naposledy si to pohublý Gondík rozdal v ringu se šampionem boxu Lukášem Konečným. Prohrál s ním totiž sázku, která spočívala v tom, kdo z nich rychleji uběhne pětikilometrovou trať v rámci závodu RunTour.

Gondík musel za trest pod vedením Konečného zvládnout náročný kruhový trénink. V opačném případě by dostal Konečný do ruky paličky a šel hrát na bicí se známou skupinou Hamleti, ve které Gondík působí.

Pomalejší běh ale Gondíka poslal do ringu a místy na něj nebyl moc hezký pohled. Ručičky má herec jako párátka a celkově působí opravdu nehezkým dojmem. Za jeho útlounkou postavu může drastická změna jídelníčku, který prý Daliborovi vyhovuje.

„V podstatě jím syrovou stravu. Nejím hodně věcí, třeba maso, lepkové potraviny, mouku. Je to postavené na zelenině a ovoci. Dál jím třeba hodně luštěniny nebo ryby, které jediné si tepelně připravuji,“ prozradil nedávno v Českém rozhlasu. Při pohledu na Gondíkovo tělo ale musíte uznat, že jeho vychrtlost už není vůbec přitažlivá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám