Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) se po dlouhé době ukázala ve společnosti se svojí maminkou Alenou. Společně vyrazily nakoupit vánoční dárky do pražského nákupního centra a je jasné, že vkus a šmrnc zdědila po své parádní mamince.

Alena Borhyová oslavila letos v říjnu 57. narozeniny a vypadá fantasticky. Navíc se ve svém věku pyšní parádní postavou. Maminka slavné moderátorky se živila jako projektová manažerka, loni se stala místostarostkou Prahy 8. V kampani ji Lucie velmi aktivně podporovala

Lucie s maminkou vyrazily do obchodu s kosmetikou, kde vybíraly dárky pro celou rodinu. „Mám ráda, když mohu nakoupit vánoční dárky na jednom místě pro všechny. Babičce chci dát rtěnku výrazné barvy, která dlouho vydrží, to vím, že má ráda. Mamince koupím řasenku, pro přítele chci koupit sadu voňavých sprchových gelů," prozradila Lucie.

Vánoční výzdobu už Lucie má doma připravenou. "Mám už všechno připravený, i stromeček už máme ozdobený, třetí svíčka na adventním věnci je zapálená," řekla Super.cz Lucie. Štědrý den bude celá rodina pohromadě. "Budeme u nás doma, celá moje rodina přijede k nám. I z praktických důvodů. Abychom v noci s dětmi nemuseli vše balit, cestovat domů.  A  25. prosince zase pojedeme k Michalově rodině," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám