Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je téměř neuvěřitelné, jak skvěle vypadá modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) po dvou dětech. Její dekolt bere dech. I když je oblečená v obyčejném tričku. Natož pak v plavkách nebo v plážových modýlcích. Iva se může chlubit krásnýma dlouhýma nohama a nebojí se je ukazovat v ultrakrátkých šortkách. Super.cz získal její fotky z dovolené a rozhodně se je na co dívat.

Iva Kubelková byla natěšená na moře, které mělo ideální teplotu 25 stupňů. Sotva se ubytovala, spěchala na pláž. Teprve pak si vychutnala večeři a řecké speciality. Co přesně v Řecku jedí a jak se to připravuje, jí do detailu popsala majitelka cestovní kanceláře Iríny Tours, paní Sotira Korecká Margaritopulu. Řekyně, která vyrůstala v České republice.

Ta se o Ivu a celou partu hereček během jejich pobytu starala. Právě ona jim vymyslela bohatý a zajímavý program tak, aby během pár dnů poznaly co nejvíc z řeckých zvyků, památek i kuchyně. Kdyby nebylo jejích dvou holčiček, která na ní čekaly doma, Ivě by se domů vůbec nechtělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám