Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) je pro letošní ročník České Miss patronkou. A není to jen funkce naoko. Opravdu tráví se soutěžícími dívkami tolik času, že snad nemůže mít dost času ani na svoje dvě holčičky doma. Absolvovala všechny castingy kromě brněnského, a teď, když byla vybrána finálová desítka, jí povinnosti nekončí.

"Teď to vlastně teprve pořádně začíná. Fotíme jejich první opravdu profesionální fotografie, na to se musí fittovat plavky, ve kterých se budou fotit. Budou se brát míry, aby se děvčatům zvolily správné šaty na finále. Čeká nás příprava na zahraniční soustředění, na které 9. ledna odlétáme. Předtím děvčata projdou takovou ne úplně proměnou, ale musí se jim udělat vlasy, budeme bělit zuby, té práce je strašně moc," vypočítala Iva.

A u toho všeho Iva opravdu bude? "Budu se snažit, protože je to součást mé patronace nad soutěží a nad děvčaty, takže se nad tím budu snažit držet nějakou supervizi," slibuje. "Je to velmi zodpovědné a důležité, když vidíte, jak to ta děvčata prožívají," míní.

Ale co její dvě malé holčičky doma? "Tohle jsou samozřejmě nárazové vlny, kdy má člověk té práce opravdu hodně, ale ono to na druhou stranu zase za chviličku trochu pomine a zase budu často doma. Ale i tak jsem se za dvacet let v tomto prostředí naučila dobře jednu věc, jsem vynikající manažerkou svého času," ujistila nás Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám