Hlavní obsah
Článek

Modelku Simonu Dvořákovou (29) jsme v Česku neviděli tři měsíce. Krásná přítelkyně Tomáše Topolánka odjela hledat štěstí do Dubaje, odkud se vrátila krásně opálená jenom na dva týdny. A byl to pěkný šok. Zatímco v Dubaji si mohla stavět na pláži hrady z písku, ve Špindlerově Mlýně došla řada na sněhuláky.

"Já už jsem se na sníh těšila, mrzí mě, že je ho tady málo," smála se vášnivá lyžařka Simona. "Ale v Dubaji jsem ráda, baví mne to a mám tam spoustu práce. Kromě modelingu jsem teď měla spoustu důležitých schůzek kvůli trénování tenisu, takže až se tam v lednu vrátím, tak bych měla začít trénovat. Nejraději trénuji děti, ale jsem zaměřená na všechny, takže se těším, že toho bude hodně. Modeling mám ráda, ale sport mi chyběl," svěřila.

"Všichni si myslí, že se tam jenom válím na pláži, ale tak to vůbec není. Je tam spousta mladých lidí, kteří tam pracují každý den od rána do noci, takže i já tam převážně pracuji. A občas se o víkendu dostanu i na pláž," vysvětlovala, když ve Špindlu spolu s Eliškou Bučkovou (34) a Kateřinou Průšovou (40) předváděla nové trendy lyžařské módy..

Zajímalo nás, jak snesl odloučení její vztah a zda se vůbec s přítelem Tomášem Topolánkem během těch třech měsíců viděli? "Viděli jsme se, ale nepřiletěl on, ale já byla za ním v Londýně, kde studuje. Je to náročné, ale snažíme se. Teď se uvidíme tady, jsem v Česku na svátky, takže tak na dva týdny," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám