Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tímhle kukučem si musí benjamínek britské královské rodiny omotat kolem prstu úplně každého… Místní tisk hovoří dokonce o princových dosud nejrozkošnějších fotografiích. Jeho předvánoční pózování na nádvoří Kensingtonského paláce v neděli obletělo svět, ale nešlo si nevšimnout, že tady nepadlo urozené jablko daleko od stromu.

V pořadí druhý a třetí následovník britského trůnu, tedy vévoda z Cambridge William a jeho prvorozený syn George, podobu nezapřou. Oba nyní mají i velice podobné snímky, které však od sebe dělí více než tři dekády. Malého Williama v zahradách fotili už krátce po jeho prvních narozeninách v červnu 1983, zatímco fotografie George vznikly minulý měsíc.

Už nyní je jasné, že vizuální podoba nebude tou jedinou, na kterou se u královského dvora všichni těší. V dubnu příštího roku se očekává příchod druhého potomka Williama a Kate. George tak bude mít sourozence s dvouletým rozestupem stejně jako jeho otec s bratrem Harrym. Zda se bude historie opakovat téměř do puntíku, nebo se po paláci bude konečně batolit malá princezna, je zatím zahaleno tajemstvím…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám