Hlavní obsah
Článek

Aktuální Česká Miss usedla s několika dalšími kolegyněmi ze soutěže do poroty, která vybírala finalistky pro nový ročník soutěže. A její přítel Roman jen žárlivě sledoval, jak z ní nemohou pánové z řad sponzorů spustit oči. Nebylo divu. Gabriela Franková (30) zvolila velmi provokativní outfit, když jsi pod šaty s obřím výstřihem nevzala podprsenku a její čtyřky mohli všichni obdivovat v téměř celé kráse.

Jaké měla pocity, když už vlastně pomalu končí doba jejího missího panování? "Byla jsem nervózní společně s holkama, když se počítaly hlasy. Bylo to pro mne velké překvapení a jsem za tu desítku hrozně ráda a moc jim to přeju. Vím, že je čeká to, co čekalo mne, a doufám, že si to holky užijí," míní Gábina.

Ji nyní čeká další velké klání na Miss Universe, kam odlétá v lednu a je nadšená zatím velmi pozitivními ohlasy na internetu na svoji osobu. "V hlasování jsem na jednom serveru šestá a na druhém sedmá, nějaké italské servery mne nominovaly mezi top patnáctku. Je to potěšující zpráva, ale uvidíme na samotné Miss Universe. Ta konkurence je strašně obrovská," nemaluje si soutěž úplně růžově.

Nás zajímalo, jaké má na zmíněných serverech fotografie, protože, pokud by byla oblečená stejně jako na semifinále České Miss, hlasům od horkokrevných Italů bychom se nedivili. "Jsou to oficiální fotky České Miss, které můžete vidět i na jejich webu. Jsou méně odvážné než moje dnešní šaty," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám