Hlavní obsah
Článek

Nová majitelka České Miss Marcela Krplová a další porotci vybrali finálovou desítku dívek, která bude bojovat o korunku královny krásy. A letos vypadají opravdu dobře. Pro Marcelu, která je milovnicí adrenalinových sportů, byl prý výběr desítky z téměř padesáti dívek také adrenalinovým zážitkem. "Chvíli jsem měla obrovskou tepovku, pak zase husí kůži. Mám pocit, že jsem se i zpotila," řekla Super.cz.

Mluvila též o tom, že dívky musejí splňovat kombinaci krásy, intelektu, také mají skvělé postavy. "K nějakému typu adrenalinového sportu se ale soutěž přirovnat nedá. Domnívám se ale, že sport pomáhá zvládat adrenalinové situace," míní. Na soustředění před finále, která budou letos hned dvě, ale dívky trápit sportováním nebude.

"Každý si to myslí, ale určitě ne. 9. ledna odlétají na Kapverdské ostrovy na exotické soustředění, kde je budeme vnadit, že je tam spousta surfařů, ale prohlédnou si je leda z dálky. Budou mít spoustu práce, mimo jiné budou fotit kalendář. A další týden, již v Česku, budeme věnovat zejména jejich rozvoji. Rétorice, etice, společenskému chování. Asi trochu budou i chodit, což je taky sportovní disciplína, ale určitě nebudou nikde běhat po kopcích," slibuje.

A jaké jsou další změny oproti předchozím majitelům soutěže? "Je jich spousta, už dnes v porotě usedl nový fotograf Matúš Tóth, budeme mít jiné stylisty i vizážisty. Příprava bude velmi důsledná, aby holky byly ještě krásnější, než jsou dneska, a aby odstartovaly svoji kariéru právě s Českou Miss," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám