Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tušili jsme, že půjde o frašku, že ale až o takovou, to si ani nikdo nedokázal představit! Super.cz již uveřejnil zprávu o tom, že bývalá přítelkyně Zdeňka Macury (49) Vlaďka Šuleková se rozhodla vdát. Včera si vzala jistého Davida, kterého poznala právě u Macury, když mu stavěl paletovou chaloupku. Ani jeden svědek, jimž měli být nepřátelé na život a na smrt Josef Rychtář (65) a jeho bývalá služka, zvukař Standa Lysý, nedorazil a tak prosila na plzeňském náměstí kolemjdoucí, aby jí svatbu odsvědčili. A ve finále není platná!

Upadla Vlaďka na hlavu? Super.cz ještě v sobotu tvrdila, že o žádnou šaškárnu nepůjde, že bude mít odpoledne skutečný obřad se vším všudy. Ještě potvrzovala účast Josefa Rychtáře, který však raději vůbec nedorazil, aby se nepotkal se zvukařem a za velmi zajímavé informace, které o něm podává, mu nerozbil ústa. Ani Standa nepřijel, protože celou akci považoval za legraci.

Šuleková podle něj chtěla na svatbě i prostitutku Janu Podlešákovou a Rychtářovu bývalou manželku Darinu Novou. Ta už dopředu dala najevo, že se frašky nezúčastní. „Rozhodně se distancuji od slavomanství téhle ženy,“ uvedla na sociální síti.

Podle Nedělního Aha!, které mělo odvahu se aktu účastnit, musela Šuleková na plzeňském náměstí prosit kolemjdoucí, aby jí svatbu odsvědčili. Nakonec se nad ní smiloval postarší pár. Ženich se na rozdíl od nevěsty nestresoval, měl ji prý takzvaně jak z praku.

Všichni pak už jen kroutili nechápavě hlavou, když se ukázalo, že šlo jen o svatbu nanečisto. Pár totiž „oddal“ trubač z místních trhů. „Nejsem oprávněn někoho oddávat, celé to bylo na oko pro pobavení,“ uvedl. Zdá se, že by psychiatr Chocholoušek mohl brzo začít přijímat nové pacienty…

Reklama

Další články

Načítám