Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Skočí si zase do náruče, nebo spolu do konce života nepromluví už ani slovo? Jak Super.cz již uvedl, Dominika Mesarošová (38) nedávno zažila velmi dramatický rozchod s bývalým přítelem Markem, který nejdřív tajili, aby ho pak po tlaku Super.cz přiznali. A i když se Dominičim expartner zapřísahal, že u něj Mesarošová skončila, teď na ni tlačí a chce se k ní vrátit!

„Opravdu jsem byl překvapený tím, co je to za člověka, jak se ke mně chovala,“ řekl nám v jednu chvíli Marek, který na svou bývalou milou lil i hektolitry špíny včetně toho, že mu měla zakazovat vídat se se synem (i kdyby to byla pravda, který rozumný táta by tohle dopustil?), aby pak za pár dalších okamžiků přiznal, jak moc ji miluje a chce se k ní vrátit zpátky. Opravdu by chtěl být opět po boku takové „semetriky“, jak o ní vlastně nepřímo mluví?

„V lednu budeme zase spolu, to si pište. A překvapíme vás,“ tvrdil záhy s tím, že Mesarošovou požádá o ruku. Ta sama se k možnosti návratu k Markovi nechtěla vůbec vyjadřovat, z jejího hlasu bylo poznat, že je celou záležitostí překvapená.

„Nebudu se k tomu opravdu už nijak vracet, nezlobte se,“ uvedla jen stručně zaraženým hlasem.

„Z Dominiky jsem už trošku šílený. On ji v médiích ponižuje historkami jak z Marsu a pak jí vypisuje zprávy o tom, že bez ní nemůže žít. Ona přitom vážně uvažuje o tom, že by mu ještě dala šanci. Asi bych sám nebyl schopný být s někým, kdo je schopný expartnera veřejně urážet. Jestli se k němu vrátí, může zažít velké zklamání,“ řekl Super.cz kamarád modelky s tím, že problémem není ani tak to, že Marek řeší problémy v podnikání, jako údajný fakt, že je schopný v médiích Dominiku ztrapňovat jen proto, aby si zachoval tvář.

Reklama

Další články

Načítám