Hlavní obsah
Článek

Potkat ve společnosti herečku Reginu Rázlovou (76) je poměrně vzácností. Dokonce nedorazila ani na premiéru filmu Modelky s.r.o., v němž hrála jednu z hlavních rolí. O to víc nás překvapilo, když jsme herečku potkali na premiéře nového muzikálu.

"Byla jsem pozvaná, promotérem je Janis Sidovský, který se stará i o mne, a navíc jsem se těšila na Pavla Vítka, mého oblíbeného žáka, který tady hraje. Dnes ale bohužel nehrál, protože ho zradily hlasivky. Možná bude muset i na operaci. Je mi to moc líto, protože je to jeho životní role," řekla Super.cz.

Herečce to na slavnostní premiéře slušelo stejně jako ve zmiňovaném filmu, v němž hrála. Stylistu a vizážistu ale prý nemá. "Když je potřeba, pomůže mi moje dcera výtvarnice, která mi také dělá doprovod," svěřila. A proč vlastně před dvěma týdny na premiéře Modelek chyběla? "Měla jsem povinnosti v rámci charity, byla jsem v dětském domově," vysvětlila.

Další premiéru ale Rázlová chystá, a to divadelní. "Budeme hrát v Divadle Ungelt, s jeho ředitelem Milanem Heinem a krásnou a skvělou herečkou Jitkou Čvančarovou (46). Hrát se to bude od března nebo od dubna a určitě stojí za to přijít," zve Rázlová.

Reklama

Další články

Načítám