Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacetiletá Kristen Stewart stále víc upozaďuje svou holčičí stránku. Navzdory svému oblíbenému ‚hastroš‘ stylu byla sice před pár lety vyhlášena nejlépe oblékanou ženou a už tehdy mnozí nevěřícně zvedali obočí, ale aktuálně si ji na ulici není těžké splést s nevýrazným pubescentem. Tričko s nápisem Tom Boy tomu jen nasvědčuje.

Pro Stewart určitě není snadné sledovat v médiích vzkvétající románek mezi jejím ex Robertem Pattinsonem a zpěvačkou FKA twigs. S rozchodem se podle mnohých dodnes nesmířila. Možná i proto, že si za něj může nadávat jen sama sobě. To však ještě neznamená, že zcela rezignuje na svůj vzhled. Krátká kštice, s níž herečka přišla letos v červenci, má obrovský šmrnc, když se na ní vyřádí vlasoví profíci, ale po většinu času Kristen prokazuje medvědí službu.

Stewart se s Pattinsonem po čase setkala před necelým měsícem na 18. ročníku Hollywood Film Awards. Kristen se však přímo na pódiu přihodila nepříjemnost, když se jí spodní vrstva róby sesunula téměř pod ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám