Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jejich otec je jedním z nejslavnějších lidí v České republice, pevnou rukou drží otěže státního rozpočtu, rozhoduje o biliónech korun a svým dětem do budoucna přidělal příjemné starosti, protože kvůli svému impériu má majetek v hodnotě přes čtyřicet miliard korun. Andrej Babiš spolu s přítelkyní Monikou vyvedli své děti, desetiletého Frederika a čtrnáctiletou Vivien, na premiéru muzikálu Mamma Mia!. Vypadali spokojeně a nikdo by ani netipoval, že jde o jednu z nejbohatších famílií v zemi!

Zatímco v hnutí ANO a na ministerstvu financí je nekompromisním velitelem, doma prý musí také poslouchat a přizpůsobit se, když ho přítelkyně a děti přehlasují, třeba co se týče sledování Ordinace v růžové zahradě.

Jak je vidět, obě jeho děti rostou do krásy. Vivien už bude brzy skoro holka na vdávání a je jasné, že kvůli slavnému tatínkovi bude moci zástupy ženichů přehrabovat vidlemi. Frederik se spíš zatím zajímá víc o politiku, než o dívky, ale až také projde pubertou, táta nejspíš nebude stíhat ani sestavovat státní rozpočet, jak ho bude muset hlídat před nástrahami neřestného světa!

Andrej Babiš má ještě z prvního manželství dvě dospělé děti, o těch se toho ale moc neví.

Reklama

Další články

Načítám